O nama

O nama

Excellent optic je firma osnovana 2016 godine, sa sjedištem u Podgorici.

Iako mladi, svoje poslovanje od samog početka zasnivamo na kvalitetu birajući samo najbolje svjetske brendove, što potvrdjuju i naši principali, poznate grupacije Allison S.p.A Italy i Marschon, koje su nam ukazale povjerenje birajući upravo nas za svoje zvanične uvoznike i distributere za tržište Crne Gore, Srbije, Makedonije i Albanije.

Koncept poslovanja postavili smo tako da se naši klijenti oslanjaju na naše usluge distribucije, uz potpuno povjerenje i garantovane originalne proizvode , i to sve uz konkurentne strukture cijena.

Vodeći se prvenstveno parterskim odnosima sa svojim klijetima, za kratak period poslovanja zabilježili smo kontinuirani rast, i upravo i širenjem asortimana, kome posvećujemo posebnu pažnju.

Prateći modne trendove u svijetu, biramo samo najaktuelnije i najkvalitetnije modele sunčanih naočara i dioptrijskih okvira, te se u našoj ponudi u svakom momentu nalazi preko 500 vrhunskih modela.

Counter

0

grupacije

0

brend

0

modela

0

porudzbina sedmicno

Koncept poslovanja

Koncept poslovanja

Efikasnost
Ulažemo mnogo truda da poslovanje sa nama bude što efikasnije i kvalitetnije, kako bi svojim principalima i kupcima obezbijedili kontinuirani i dugoročni rast i razvoj, kroz inovacije i unapređenje poslovanja.
Kompletna podrška
Od nas ćete dobiti kompletnu ponudu sa svim potrebnim podacima. A naš tim vam stoji na raspolaganju, kako bi pružili najbolju podršku vašem poslovanju.
Najatraktivniji modeli
U našoj ponudi nalaze se najatraktivniji modeli sunčanih naočara i dioptrijskih okvira, sa pažnjom odabrani osluškujući potrebe naših kupaca, kako bi vam omogućili da upotpunite asortiman na najbolji mogući način.
Originalni proizvodi
Svi proizvodi u našoj ponudi su garantovano originalni, najaktuelniji modeli premium brendova.
Zadovoljni partneri
Građenje kvalitetnih i dugoročnih poslovnih odnosa sa našim poslovnim partnerima i zadovoljni klijenti širom regiona su naša najbolja preporuka.
Podrška poslovanju
U okviru našeg inovativnog poslovnog koncepta, za svoje partnere organizujemo seminare i prezentacije u organizaciji sa predstavnicima grupacija Allison i Marchon, kako bi se što bolje upoznali sa brendovima iz njihovog asortimana.

Testimonial

Naši brendovi

Naši brendovi

X